Vreau Casa Mea

Visezi la o casă din lemn eficientă energetic?
Noi iți suntem alături.

DE CE O CASA DIN LEMN?

Spre deosebire de o casă din beton, o casă din lemn este net superioară la capitolul izolație termică și fonică, controlul umidității se efectuează într-un mod natural, aerul este mai sănătos și, în consecință, există mai puțini microbi.

CELE MAI BUNE MATERIALE

Toate materialele din lemn folosite în construcția caselor marca Class Meister sunt meșteșugite în fabrica noastră, ceea ce ne permite să garantăm o calitate constantă și la un nivel foarte ridicat.

Știm cât de mult vă doriți o casă care să răspundă nevoilor reale pe care le aveți.

Vă putem ajuta să vă îndepliniți visul plecând de la cele mai proaspete gânduri. Trebuie doar să completați formularul de mai jos și un inginer al nostru vă va încânta cu o soluție. Ce ziceți, sunteți pregătit de acest pas?

Proiectare

Echipa Class Meister consideră arhitectura ca fiind un amestec fascinant de artă și inginerie, amestec complex, creativ și provocator, iar principala sa menire este aceea de a face ca natura și construcția să fie în armonie și să ofere calitate vieții noastre.
 
Credem în case în care putem trăi sănătos, să respirăm ușor și să experimentăm toată bunătatea naturii. Oferim o soluție inovativă, care combină suprafețele mari din sticlă cu construcții din lemn într-un mod elegant și sigur, cu un stil modern de construcție, materiale durabile și sănătoase și soluții inteligente pentru utilizarea energiei.
 
Am perfecționat această soluție în cei aproape 20 de ani de activitate, rezultând o noua modalitate de a dezvolta arhitectura din lemn.

Formular
'' Vreau Casa Mea''