Douady

Class Meister vă oferă multiple tipuri de case standard, care pot fi modificate în funcție de nevoile și gusturile dumneavoastră sau, dacă preferați să vă proiectați casa în întregime, putem lucra cu dumneavoastră la un design de casă complet personalizat.
Cu Class Meister puteți alege să locuiți într-un bungalou confortabil, o casă de familie extinsă, o vilă clasică exclusivistă sau o casă elegantă cu două sau trei etaje.
 
Când construiți o casă cu Class Meister, vă garantăm suportul nostru în fiecare etapă a procesului de construcție – de la consultarea inițială cu privire la cel mai bun design pentru a se potrivi stilului dumneavoastră de viață, până la pregătirile pentru construcția și finisajele interioare. Acesta este procesul care poartă denumirea de “construcție la cheie”. Practic înseamnă că tot ce trebuie să faceți este să luați decizii și să lăsați restul pe seama noastră. În fiecare etapă, veți avea de-a face cu arhitecți, designeri și meșteri experimentați, care vor asigura calitatea și atenția la detalii.
 
Odată ce proiectul casei este stabilit, construim toate componentele individuale în fabrica noastră. Fiecare componentă este atent verificată pentru a respecta normele de calitate și transportată către locul destinat construcției, unde un manager de proiect le preia și se va ocupa de fiecare aspect al lucrărilor, care vă va ține la curent cu progresul acestora și care va răspunde de toată activitatea din cadrul șantierului până la predarea casei.
Class Meister – ceea ce merită să fie făcut, merită să fie făcut bine!

Durată Proiect

3 Luni

Locație

Franța

Suprafață Casă

200 mp