Despre Noi

Vă mulțumim că ați considerat
CLASS Meister drept partenerul dumneavoastră!

CLASS Meister a luat naștere din dorința de a aduce un plus de valoare pe piața caselor din România, de a crea case cu grad ridicat de calitate, eficiente din punct de vedere al costurilor și prietenoase cu mediul înconjurător. Suntem adepții unui serviciu complet, fără cusur, de la începutul proiectului și până la finalizarea acestuia, cu acordarea de sprijin total pe tot parcursul colaborării.
 
Partenerii noștri au parte de un proces de proiectare și construcție cât mai transparent, fără bătăi de cap pentru dumnealor și care transformă construcția casei într-o experiență pe care și-o doresc a se repeta.

O să fiți uluiți de cât de aproape de natură va fi viața dumneavoastră.

Atmosfera caselor CLASS Meister, prin definiție, este atmosfera unică de viață creată de vederile panoramice, de lumina naturală, care se revarsă pe tot parcursul zilei și de aerul de cea mai bună calitate. Ca să putem ajunge la aceste deziderate, o echipă de specialiști lucrează împreună la fiecare sarcină și aduce fiecăreia plusul de valoare care, la final, le diferențiază de celelalte construcții.

De la o casă de vis la casa ta: CLASS Meister!

5
Ani Experiență
50
Case din Lemn
1
Proiecte în Derulare

În ziua de azi lumea este tot mai ocupată, iar traiul de acasă a devenit mai important ca oricând.

Peste 80% din viață ne-o petrecem în spații închise.

Tocmai de aceea un habitat prietenos cu noi dar, mai ales, cu sănătatea noastră devine dintr-o alternativă probabilă, o normalitate și obligație de concept, proiectare și construcție efectivă.

Când construiți o casă cu CLASS Meister, vă garantăm suportul nostru în fiecare etapă a procesului de construcție – de la consultarea inițială cu privire la cel mai bun design pentru a se potrivi stilului dumneavoastră de viață, până la pregătirile pentru construcția și finisajele interioare. Acesta este procesul care poartă denumirea de “construcție la cheie”. Practic înseamnă că tot ce trebuie să faceți este să luați decizii și să lăsați restul pe seama noastră. În fiecare etapă, veți avea alături arhitecți, designeri și meșteri experimentați, care vor asigura calitatea și atenția la detalii.
 
Odată ce proiectul casei este stabilit, construim toate componentele individuale în fabrica noastră. Fiecare componentă este atent verificată pentru a respecta normele de calitate și transportată către locul destinat construcției, unde un manager de proiect le preia și se va ocupa de fiecare aspect al lucrărilor, vă va ține la curent cu progresul acestora și care va răspunde de toată activitatea din cadrul șantierului până la predarea casei.
 
CLASS Meister – ceea ce merită să fie făcut, merită să fie făcut bine!

Deschide Proiectul Roland Normandie
Case Pasive din Lemn
Deschide Proiectul Flamingo Park
Case Pasive din Lemn
Corsica
Case Pasive din Lemn
Deschide Proiectul
Val Joly
Case Pasive din Lemn
Deschide Proiectul
Zemi
Case Pasive din Lemn
Deschide Proiectul