Misiunea Class Meister
este să livreze case pe structură din lemn durabile și eficiente energetic, construite ca la carte, pentru maximum de confort și siguranță posibile.

Ceea ce merită să fie făcut merită să fie făcut bine!

Valori Class Meister

Durabilitate

Contruim ca la carte, pentru a putea garanta durabilitatea construcției, confortul, siguranța și eficientizarea costurilor în exploatare.

Seriozitate

Spunem lucrurilor pe nume, respectăm cu strictețe planul și termenele asumate. Nu promitem ce nu putem livra.

Flexibilitate

Toate proiectele sunt unice. De aceea, găsim de fiecare dată soluții, atât tehnice cât și de buget, pentru rezultatul mult așteptat.

Am pornit pe acest drum în 1997, cu dorința de a livra case pe structură din lemn de înaltă performanță, utilizând cele mai noi soluții tehnice dezvoltate, pentru a crea un mediu sănătos, ecologic și eficient energetic, deci facturi mici la utilități.

Construim în România, am construit și în Franța, având în prezent peste 200.000 mp de spații de locuit și continuăm să livrăm case pe structură de lemn oriunde în Europa.

Materiile prime pe care le folosim sunt de cea mai bună calitate iar lemnul utilizat pentru ridicarea structurile este certificat FSC, adică provine din surse sustenabile, tăiat responsabil. Pus în operă corect lemnul este un izolator termic foarte bun, obținându-se economii de peste 50% pe an în ceea ce privește încălzirea sau răcirea casei.

Investim constant în oameni și echipamente pentru a putea livra rapid case frumoase, eficiente energetic, durabile, sigure și confortabile.

Ceea ce merită să fie făcut merită să fie făcut bine!

>25 ani
experiență dovedită

>1000 case
de calitate livrate

>200.000 mp
de spații de locuit construiți

Ce ne recomandă?

> Suntem acreditați de Passive House Institute din Germania cu privire la construcția caselor în standard pasiv

> Suntem printre puținele companii de profil din România care se poate lăuda cu o strategie în implementarea clădirilor cu performanță energetică foarte ridicată, Nearly Zero Energy Buildings (nZEB)

> Membru Cluster Pro nZeb

> Membru Asociația Profesională Zero Energy

> Trainer of Trainers, nZeb Basics – Ing. Cătălin Dumitru

> Standard de calitate ISO 9001

Gândurile Beneficiarilor noștri