Beneficiile Dumneavoastră

Confortul dumneavoastră este prioritatea noastră.

Trăieste sănătos și în armonie cu natura.

Profesionalism

CLASS Meister este concretizarea calității constructive, promotor al tradițiilor și tainelor meseriei de dulgher și artizan al unui mediu de viață ecologic și sănătos pentru toți partenerii săi!

Excelență Constructivă

Tehnologia noastră ultramodernă de prelucrare a lemnului garantează că fiecare componentă a caselor Class Meister este de cea mai înaltă calitate. Lemnul nostru atent uscat are un conținut scăzut și consistent de umiditate și prin utilizarea tehnologiei CNC se obține o precizie dimensională excelentă, care îmbunătățește, de asemenea, etanșeitatea clădirilor și asigură căldură și un consum redus de energie.

Eficiența Energetică

Class Meister este printre puținele companii care are pregătită o strategie pentru implementarea clădirilor cu performanță energetică foarte ridicată, așa numitele Nearly Zero Energy Buildings (nZEB). Aceste clădiri vin ca urmare a eforturilor Uniunii Europene de a limita efectul gazelor de seră și limitarea consumului excesiv de resurse. nZEB este un pas semnificativ pentru cultura procesului de construcție, care, din pacate, se impune și care reprezintă o provocare fără precedent pentru sectorul construcțiilor din România.

Economie Investițională

Datorită ultimelor tehnologii din domeniul construcțiilor caselor din lemn, modalitatea în care sunt construite aceste tipuri de clădiri permite o planificare minuțioasă a construcției și executarea acestora în medii controlate, fapt ce se traduce în timpi de construcție mai rapizi și economisirea unor sume importante.

Sănătate & Naturalețe

Relativa ușurință a producției de tip modular și capacitatea unei clădiri din lemn de a se contopi cu natura sunt factori care contribuie la popularitatea crescândă a lemnului. La urma urmei, oamenii au trăit aproape de copaci din cele mai vechi timpuri și au folosit lemnul pentru a construi case în întreaga lume.
Cu căldura sa organică și numeroasele proprietăți ecologice, inclusiv capacitatea de a oferi izolație termică și stocare termică, precum și controlul umidității, lemnul este materialul de construcție ideal pentru viitor.

Protecție Fonică & Rezistență la Umiditate

Liniștea mult dorită de noi și refugiul către zone nepoluate fonic este o tendință cotidiană care trebuie apropiată de un material (lemnul) pe care mama natură ni l-a creat și oferit cu multă generozitate. 

Spre deosebire de casele din beton, lemnul este un izolator natural și este foarte eficient în izolarea casei. Aceasta înseamnă economisirea unei cantități semnificative de energie în comparație cu casele din piatră, beton și cărămidă. Pe lângă faptul că este un bun izolator termic, lemnul este și un excelent izolator fonic ajutând casele din lemn să fie relaxante și liniștite.

Estetică, Design & Versatilitate

Arta de a proiecta și construi după anumite concepții estetice și reguli tehnice, oferind un caracter distinctiv unei construcții sau unei epoci prin fixarea proporțiilor, distribuire, decorare și cheltuieli, conform unui concept bine gândit, contribuie în mod direct la evoluția omenirii, printr-o educare mai bună și ascendente pozitive.

Ai întrebări?
Ne poți contacta oricând.

0744 188 034